Sporten bij Jan Postema Fitness Studio Assen betekent allereerst met plezier bezig zijn met uw lichaam. Met hulp van gecertificeerd personeel en de beste Technogym fitness toestellen zal bewegen makkelijker worden dan ooit. Heeft u toch vragen, dan staan onze instructeurs altijd voor u klaar.

Wij bieden u een mooie mix van inspanning en ontspanning. Ons publiek is enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter en alles wat daar tussen in zit.

2 weken gratis en vrijblijvend sporten

Jan Postema Fitness Studio Assen biedt u de gelegenheid om geheel kosteloos en vrijblijvend 2 weken onbeperkt gebruik te maken van de fitnesszaal en groepslessen. Tijdens uw eerste bezoek zal één van onze medewerkers u rondleiden door onze studio en u meer vertellen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Zoals o.a. ons Polar BodyAge systeem die op eenvoudige wijze uw conditie en lichaam samenstelling in kaart brengt waardoor wij u zeer gericht kunnen adviseren.
Nu aanmelden...
Klanten beoordeling
Algemeen: 8,3
Aanbeveling: 98,8 %
Laatste beoordeling: 8-10-2015
Aantal beoordelingen: 323
Lees meer...

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nu bij JP Fitness Studio...

Nu bij Jan Postema Fitness Studio

- Nog even geduld...

Straks bij JP Fitness Studio...

Straks bij Jan Postema Fitness Studio

Fitness09:00 - 12:00 uur
Bootcamp09:30 - 10:30 uur
Spinning09:30 - 10:30 uur
Buikspierkwartier10:30 - 10:45 uur
Circuit training11:00 - 11:15 uur