Shara Maaskant

Docent Streetdance
Op 12 jarige leeftijd begon Shara met Hiphop in Groningen en al gauw mocht ze deelnemen aan Hiphop teams van 19+. Dit gaf haar de kracht en zelfvertrouwen om verder te willen groeien in dans. Na vele jaren bij de dansschool TUDC te hebben gedanst, wou ze verder groeien op de Dansacademie. In 2016 studeerde zij af aan de Dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Groningen. Tijdens de opleiding kwam ze in aanraking met allerlei dansstijlen. Van Latin tot Tapdance, van Jazz tot Hiphop. Kiezen tussen dansstijlen vind ze daarom ook lastig. Zo heeft Shara tijdens de opleiding een mengelmoesje gemaakt van Hiphop en Modern. Haar eigen dansstijl kun je dan ook wel Experimental noemen.

Shara heeft in de afgelopen jaren deelgenomen aan te gekke projecten, waaronder; Saddex, TEDX,
Time To Dance met het team Playfull Souls, X YUSUF BOSS.

Als kritische denker probeert Shara het beste uit alles te halen en als aanpakker is ze graag aan het werk. Als creatieveling is ze altijd opzoek naar nieuwe bewegingen en staat originaliteit centraal.
 
Motto
“Dans is mijn passie, een manier om mijn gedachten vorm te geven, een manier op mijzelf te uiten en dit te delen met anderen.”

Shara's rooster vindt u onder de foto. 
Wanneer geeft Shara Maaskant les


Locatie: Marsdijk

MaandagDocentStudio
18:15 - 19:30 uur Streetdance gev. 14-16 jr. Shara Maaskant 4
19:45 - 20:45 uur Wedstrijdteam Outsiders 14-16 jr. Shara Maaskant 4
20:45 - 22:00 uur Streetdance gev. 21+ Shara Maaskant 4


rooster onder voorbehoud
Privacy policy