Preventiecentrum

Jan Postema Fitness Studio is door Fit!Vak erkend als preventiecentra. Deze sportcentra gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen.

Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Sporten en bewegen omdat je te zwaar bent en wilt afvallen onder begeleiding, of omdat je (pre)diabetes of een andere chronische aandoening hebt. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen daarom steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Deze mensen worden doorverwezen naar een fitnesscentrum die de juiste zorg kan leveren en waar de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Waar vindt u een veilige sportomgeving waar u op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening? Bij Fit!vak Preventiecentrum Jan Postema Fitness Studio.
Wij gaan we een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes, obesita en hersenletsel veilig en effectief te begeleiden en te trainen. De instructeurs zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Onze beweegdeskundigen zijn geregistreerd op fitned.nl: een internationaal kwaliteitsregister.

Fit!vak Preventiecentrum/FITNED is een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld door Fit!vak en garandeert in ieder geval:
Lees meer over het project Meet Me @ The Gym


Privacy policy