Sportmassage

Tegenwoordig leven we gezonder, sport en bewegen speelt hierin een grote rol. Zowel op topniveau als op recreatief niveau.  Voor mannen, vrouwen en van jong tot oud. Sportmassage is een goede aanvulling op sporten en bewegen. Sportmassage kan zowel stimulerend als ontspannen werken en is de manier om voor en na een inspanning het herstel van de spieren te bevorderen.
Na een inspanning is een massage aan te bevelen. Spieren voelen na een inspanning vermoeid aan door de afvalstoffen die tijdens het sporten geproduceerd zijn. Door de massage worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren beter.
Ook niet-sporters hebben baat bij massage. Door bijvoorbeeld veel zitten en/of werken in dezelfde houding, kunnen spierklachten ontstaan. (éénzijdige belasting) Deze klachten zitten meestal in de nek, rug en schouders. Maar ook door stress kunnen klachten ontstaan. Door een massage ontspannen de spieren, hetgeen verlichtend werkt en verder leed wordt voorkomen. U kunt weer ontspannen aan het werk. Gun uzelf een moment voor persoonlijke aandacht van uw lichaam.

Klassieke ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor jezelf. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam. De strijkingen en knedingen stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Daardoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. Binnen korte tijd kom je tot diepe ontspanning.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke en etherische oliën.
Privacy policy