Januari actie: Sport tot 1 maand GRATIS  

Starten met fitness bij Jan Postema fitness studio Assen


Wil jij je conditie of spierkracht opbouwen of je algehele gezondheid verbeteren? Of heb je een andere persoonlijke doelstelling? Bij Jan Postema fitness studio ben je aan het juiste adres voor het behalen van jouw fitness doelstellingen! Een professionele maar ook een persoonlijke omgeving waar jij als klant centraal staat.
Door de aanwezigheid en begeleiding van onze vakbekwame fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten ben je verzekerd van een verantwoorde training met behulp van jouw persoonlijke trainingsschema.

Groepslessen
Sport je liever samen? Dan zijn de groepslessen zeker iets voor jou! Samen bewegen is vaak leuker en werkt inspirerend en motiverend. Het helpt je net even over de drempel heen om door te gaan!

Groepslessen werken inspirerend en motiverend
Bij Jan Postema fitness studio kun je kiezen uit vele soorten groepslessen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en worden meerdere malen per dag gegeven. Van jong tot oud en voor beginners en gevorderden, er is altijd een geschikte les. Daarnaast staan alle groepslessen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. 

 

Nieuws