Wijzigingen per 5 juni


Afgelopen vrijdag hebben wij vanuit de persconferentie fantastisch nieuws ontvangen! Wij mogen weer bijna terug naar “normaal”.
Dat betekent vanaf zaterdag 5 juni  het volgende:

Rooster

Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar

Boksfit
Vanaf volgende week starten wij boksfit op de donderdagochtend. De maandagavond les is verplaatst naar vrijdag 19.00 uur.
BoksFit is een zeer gevarieerde manier van trainen. Door middel van verschillende boks technieken werk je aan je conditie en weerbaarheid. Deze work-out is gebaseerd op de authentieke boks training en is een echte vetverbrander. Naast techniektrainingen, werk je aan je kracht, uithoudingsvermogen & zelfvertrouwen. Ervaring met boksen is niet nodig. Onze trainer leert je de verschillende stoot-, blok en bewegingstechnieken uit de bokssport.

Espérence
Vanaf a.s. maandag is Espérence bij ons terug en gaat zij iedere week de spinningles op de maandagavond verzorgen.

Materiaal in bruikleen
Mocht je jouw geleende spullen nog niet ingeleverd hebben dan ontvangen we deze graag retour. Dit heel graag voor a.s. maandag.

Rest ons nog jullie veel sportplezier te wensen en nogmaals te bedanken voor het vertrouwen in ons. Wij staan graag voor jullie klaar om te begeleiden, schema’s aan te passen, plannen uit te zetten en mee te denken om gezond, sterk en fit te blijven.

Met sportieve groet,

Team Jan Postema Fitness Studio
Privacy policy