Mariël Davans

Docent Kinderdans, Jazz t/m 12 jaar, Streetdance en Wedstrijdteams
Mariël danst vanaf haar 6e. Ze studeerde een jaar aan de PABO, toen ze besloot van haar hobby "Dans" haar beroep te maken. Ze had intussen al heel veel lessen gegeven bij verschillende verenigingen en sportinstanties, waar ze tevens de demoteams trainde. Dit was "het" voor haar. Ze wilde danslessen gaan geven!

Ze heeft vervolgens de opleiding "Streetdance Instructor" bij TEC o.l.v. Lars Schuiling en Patrick Nahafahik succesvol afgerond. Sinds 2002 is Mariël volledig in dienst bij JP en zij heeft de wedstijd- streetdance- teams van JP op de kaart gezet! Ze heeft de afgelopen jaren hiermee vele prijzen binnen gehaald!

Motto
"Lesgeven was en is nog steeds mijn droombaan, iedere dag is anders, elk uur is anders. De 5 jarigen die K3 meeschreeuwen en een 10-jarige die na 2 jaar oefenen ineens een perfecte pirouette draait. De kick van een wedstrijd of een les lekker dollen met meiden die je al 10 jaar lesgeeft en die je volwassen hebt zien worden. En ze dan allemaal aan het eind van het seizoen samen op het podium zien staan… in 1 woord: Heerlijk!"

Mariëls lesrooster vindt u onder de foto. 


Wanneer geeft Mariël Davans les


Locatie: Marsdijk

MaandagDocentStudio
20:30 - 21:30 uur Jazz instr. 30+ Mariël Davans 3

Locatie: Kloosterveen

VrijdagDocentStudio
17:00 - 18:00 uur Jazz mid. 11-13 jr. Mariël Davans 1

rooster onder voorbehoud
Privacy policy