Jan Postema Dansstudio

"Dans is een taal die iedereen spreekt. Jong of oud, dik of dun, groot of klein, iedereen kan zich uiten door te dansen. Bij JP delen we een passie voor dans en alles wat daarbij komt kijken. Dat maakt ons een hechte club waarin we ons veilig en gewaardeerd voelen" Jan Postema Dansstudio staat voor


Wij bieden de volgende stijlen aan: streetdance/ hiphop, jazz, modern, breakdance, klassiek ballet, dancehall, female hiphop, peuter- en kleuterdans en
UR Unique.

Sfeer staat voorop in alle lessen. De verschillende docenten, met ieder zijn eigen stijl, werken nauw samen zodat de kwaliteit van de lessen op alle niveaus gewaarborgd is.

Voor de talentvolle en zeer gemotiveerde leerlingen zijn er selectie groepen en wedstrijdteams. Tevens begeleiden wij via ons lessysteem talentvolle leerlingen naar een carrière in de danswereld. Vele studenten van ons zijn dan ook aangenomen aan de Lucia Marthas Dansacademie te Groningen, zowel aan de MBO als aan de HBO-opleiding, allround theaterdanser/dansdocent.

De Dansstudio vind je naast de Fitness studio aan de Zeilmakersstraat. Dit pand beschikt over vier prachtige danszalen met spiegelwand en dansvloer, en een centrale kantine. Tevens hebben wij een Dansstudio in het multifunctionele gebouw in Kloosterveen.

Nieuwe leerlingen kunnen in overleg instromen en worden na een gratis proefles ingedeeld door de betreffende docent naar leeftijd en niveau.

Onze demo-/ wedstrijdteams verzorgen optredens voor meerdere evenementen per jaar en vertegenwoordigen ons op wedstrijden.

 
Nieuws


Privacy policy