Jan Postema Dansstudio

We mogen weer dansen!


Alle leeftijden mogen weer dansen! 
Wel buiten en volgens bepaalde richtlijnen, daarover vind je alle info in onderstaand document.

Lees het goed door
 

Richtlijnen

 

Rooster


Je mag, binnen jouw leeftijdscategorie zoveel lessen en stijlen doen als je wil. Zo kan je mooi wat gemiste lessen inhalen. 

Let op: bij slecht weer sturen wij op de dag zelf rond 12:00 uur een bericht rond waarin we de lessen evt cancellen. Dit doen we via de groepschats op What's app en via Facebook en Instagram. Dus op de dag dat je danst: wees alert op je socials.

Ook nu geldt: ben je verkouden/ ziek of iemand in jouw huishouden, blijf dan thuis!

We hopen jullie allemaal snel te zien!

Team Dansstudio Jan Postema


 

"Dans is een taal die iedereen spreekt. Jong of oud, dik of dun, groot of klein, iedereen kan zich uiten door te dansen. Bij JP delen we een passie voor dans en alles wat daarbij komt kijken. Dat maakt ons een hechte club waarin we ons veilig en gewaardeerd voelen" Tessa de Wilde

Jan Postema Dansstudio staat voor


Wij bieden de volgende stijlen aan: streetdance/ hiphop, jazz, modern, breakdance, klassiek ballet, dancehall, female hiphop, peuter- en kleuterdans en
UR Unique.

Sfeer staat voorop in alle lessen. De verschillende docenten, met ieder zijn eigen stijl, werken nauw samen zodat de kwaliteit van de lessen op alle niveaus gewaarborgd is.

Voor de talentvolle en zeer gemotiveerde leerlingen zijn er selectie groepen en wedstrijdteams. Tevens begeleiden wij via ons lessysteem talentvolle leerlingen naar een carrière in de danswereld. Vele studenten van ons zijn dan ook aangenomen aan de Lucia Marthas Dansacademie te Groningen, zowel aan de MBO als aan de HBO-opleiding, allround theaterdanser/dansdocent.

De Dansstudio vindt u naast de Fitness studio aan de Zeilmakersstraat. Dit pand beschikt over vier prachtige danszalen met spiegelwand en dansvloer, en een centrale kantine. Tevens hebben wij een Dansstudio in het multifunctionele gebouw in Kloosterveen.

Nieuwe leerlingen kunnen in overleg instromen en worden na een gratis proefles ingedeeld door de betreffende docent naar leeftijd en niveau.

Onze demo-/ wedstrijdteams verzorgen optredens voor meerdere evenementen per jaar en vertegenwoordigen ons op wedstrijden.

 

Nieuws


Privacy policy